Nikotin Stop
Rendelés

Szeretne megszabadulni káros szenvedélyétől, a dohányzástól? A XXI. század egyik leghatásosabb módszerével segítek Önnek.

A biokibernetika legkorszerűbb eszköze a MORA készülék fájdalom- és mellékhatás mentesen megszünteti a szervezetben a dohányzás okozta káros információkat, amelyek a nikotin utáni vágyért felelősek.

A módszer segítségével egyetlen alkalom elegendő, hogy megszabaduljon több évtizede fennálló függőségétől. A teljes sikerhez mindenképpen a kell elhatározottság és bizonyos önfegyelem a sztereotípiák leküzdésére.Rendelésekre a következő városokban jelentkezhet:

  • Szekszárd
  • Kaposvár
  • Kalocsa
  • Paks
  • Dunaújváros
  • Kecskemét
  • Szeged

 

 

Hegedűs Ibolya

Bejelentkezés:

+36-70/450 2373 

ibistop@gmail.com

 

 


Miért érdemes leszokni ?

Csökken a tüdőrák kialakulásának esélye, a szív-, érrendszeri betegségek (infarktus, agyi ér történések, érszűkület) kockázata, a köhögés, fulladás gyakorisága gyomor-, nyombél-, egyéb emésztőszervi betegségek lehetősége. Javul a szaglás, ízlelés, bőr- fogszín, a szexuális- és nemzőképesség. Megszabadul egy a környezetére is igen káros függőségtől. Végül, de nem utolsó sorban gazdasági érdeke is, hogy ne adjon ki ezreket egészségét károsító dolgokra .


Az eljárás :

Az emberi testet felépítő minden egyes sejt élete állandó energiatermelési folyamat, amely a kémiai változások szükségszerű velejárója. Ez az elektromágneses aktivitás minden parányi részecske esetében a rezgések szintjén mérhető.

A mágneterápiás program menetében a cél megvalósulásához a dohányzó szervezetének saját rezgéseit valamint az általa szívott cigaretta jeleit használjuk, minden esetben egyedileg, egyénre szabottan. A készülék a szervezet egészséges működésére jellemző rezgéseket felerősítve visszajuttatja a szervezetbe, támogatva, erősítve ezzel a saját megújító, önregenerációs folyamatát. Az eredeti formában behelyezett cigaretta információja a készüléken áthaladva, fordított (inverz), tükörkép formában jut vissza a szervezetbe, ahol a hullámtan törvényszerűségének megfelelően a két hullám találkozásakor kioltja egymást, szinte azonnal megszüntetve a nikotin utáni vágyat.

Az eljárás veszélytelen, káros hatásoktól mentes, mivel a szervezetben a terhelő diszharmonikus jelek kioltódnak, a harmonikus rezgések pedig felerősödnek. Eredményessége nem függ a dohányzással töltött évek számától, ugyanolyan hatásos az akár több évtizede fennálló függőség megszüntetésében.
A módszer behozhatatlan előnye, hogy semmilyen kényelmetlenséggel nem jár, nem igényel testen belüli beavatkozást, alkalmazása kellemes körülmények között zajlik.


A kezelés feltételei:

Bőséges folyadék bevitel (min 2-3 l tiszta víz). Epilepszia, terhesség, pacemaker megléte kizáró tényező!

A kezelés menete:

A kezelés kb. 30 percig tart. Azt megelőzően 3 órával már nem célszerű rágyújtani és az eljáráshoz szükség van 1 db egész és 1 félig elszívott cigarettára, amit a dohányzónak hoznia kell magával. Ezek nikotin és egyéb, pl. kátrányanyag tartalma is mintaként szolgál a személyre szabott mikromagnetikus terápiához.

A leszokni vágyó kettő kéz és kettő lábelektróda valamint fejpánt segítségével kerül kapcsolatba a készülékkel, ami semmilyen kellemetlenséggel nem jár.

A nikotin utáni vágy a kezelés után röviddel, legkésőbb néhány óra múlva megszűnik, így az esetek túlnyomó többségében 1 alkalom
elegendő az eredmény eléréséhez. Igény szerint azonban ismételhető.


A kezelés ára:  10.000 - Ft
Medi Centrum Egészségközpont
7100 Szekszárd, Holub u. 12.
06 74/512-222
Fogászat Munkatársak Árak Kérdések és válaszok Galéria Kapcsolat Jogi nyilatkozat
|
Impresszum
|
©2012 Medi Centrum Egészségközpont